روش انجام ارتودنسی
ارتودنسی یا درمان دندانی به تنظیم موقعیت اشتباه دندانها و فکها با استفاده از میله و سیمهای فلزی به عنوان منبع اصلی قدرت واژندهی میپردازد. این روش با استفاده از انواع مختلف ابزارها و دستگاهها میتواند بهبود قابل توجهی در موقعیت دندانها و فکها ایجاد کند.
روش انجام ارتودنسی به صورت کلی شامل مراحل زیر است:
1. تشخیص و بررسی: در این مرحله، پزشک ارتودنتیست به بررسی وضعیت دندانها و فکها، بررسی بافتهای اطراف و جمجمه و همچنین بررسی شکایات بیمار میپردازد. همچنین، تصاویر رادیوگرافی و اسکنهای سه بعدی نیز برای تشخیص دقیق تر استفاده میشود.
بیشتر بخوانید : متخصص ارتودنسی اصفهان
2. برنامهریزی درمان: پس از تشخیص، ارتودنتیست برنامهریزی درمانی خود را شروع میکند. این برنامه شامل مجموعهای از مراحل و اقدامات است که با هدف بهبود موقعیت دندانها و فکها و رفع مشکلات مربوطه طراحی شده است.
3. نصب دستگاه: در این مرحله، دستگاه ارتودنسی نصب میشود. دستگاه میله و سیمهای فلزی در اینجا به دندانها و فکها اتصال مییابد و با استفاده از قدرت واژن، اجازه میدهد تا قوس ها برای ترمیم موقعیت دندانها حرکت کنند.
4. تنظیم های متوالی: در طول درمان، پزشک ممکن است نیاز به تغییرات و تنظیمات متوالی در دستگاه داشته باشد. این تنظیمات شامل تغییر قوسها، تغییر نیروی وارده بر دندانها و فکها و تعیین نقاط تماس مناسب است.
5. بازدیدهای مکرر: طول درمان اعتماد به نظم و همکاری بیمار بستگی دارد. پزشک میتواند در طول درمان چندین بار به بیمار نیاز داشته باشد تا به دفتر خود مراجعه کرده و دستگاه را بررسی و تنظیم کند.
6. پایان درمان: پس از بهبود موقعیت دندانها و فکها، دستگاه از دندانها و فکها برداشته میشود. در برخی موارد، استفاده از رتینر همراه با دستگاه ارتودنسی پس از برداشت آن ممکن است برای حفظ موقعیت بدست آمده و جلوگیری از بازگشت به موقعیت اولیه مورد استفاده قرار گیرد.
در نهایت، روش انجام ارتودنسی بستگی به وضعیت بالینی هر فرد دارد و ممکن است در برخی موارد نیاز به مراحل و اقدامات دیگری نیز باشد. بنابراین، مهم است که ارتودنتیست مورد اعتماد خود را ملاقات کرده و نظرات و مشورتهای او را دریافت کنید.
برای ویزیت و مشاوره با ما در ارتباط باشید.
ما را در اینستاگرام همراهی کنید